Bijzonder

Tijdens de wisseling van de seizoenen ziet u de omgeving veranderen van mountainbike- of watersportparadijs naar wintersportparadijs. In het voorjaar geniet u van de smeltende sneeuw, van de ontluikende schoonheid van de natuur en maakt u heerlijke wandelingen of pittige mountainbiketochten.

In de zomer supt, kajakt of zwemt u in het kristalheldere water van de Brienzersee, gaat u varen of slentert u langs de oevers van het meer. En het najaar? Dat is betoverend... En laat denken aan de Indian Summer. Maar dan op zijn Zwitsers! Het najaar is verrassend, de ene dag duikt u in het buitenbad, terwijl een paar dagen later de eerste sneeuw het landschap onder een witte deken laat verdwijnen. De winters behoeven in het Berner Oberland geen nadere uitleg! Dan gaat u skiën of snowboarden in dit zeer uitgebreide skigebied, met de mooiste bergen van Zwitserland. Wat wenst u nog meer? Een goede après-ski? Ook daarvoor staan wij garant!

Meer lezen

Wining, dining & meer

Het zijn niet alleen de luxe penthouses, appartementen en suites die van Florens Resort & Suites een fantastisch verblijf maken. Het resort beschikt over zoveel meer!

Wij bieden onze gasten de keuze uit twee exclusieve restaurants en de luxe van private dining. Toch liever zelf koken? Ook dan hoeft u het resort niet te verlaten. Met de speciaal voor Florens Resort & Suites ontwikkelde butler-app bestelt u uw boodschappen. Maar deze app biedt meer: u regelt dat uw ski’s worden opgehaald en afgesteld, een berggids wordt geboekt, een restaurant in Interlaken wordt gereserveerd of dat er een boottocht op de Brienzersee wordt geregeld. Een andere luxe service is dat u via deze app regelt dat u wordt opgehaald bij het vliegveld of wordt teruggebracht. Alles wordt in het werk gesteld om uw verblijf en reis zo comfortabel mogelijk te maken!

Meer lezen

Een unieke plek

Als gast van Florens Resort & Suites geniet u van wisselende vergezichten op de Eiger, Mönch en Jungfrau! Een gebied dat, niet zonder reden, is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

Maar ook de Brienzersee biedt elk seizoen een andere aanblik. Bijzonder is dat het resort maar liefst 1.000 meter breed is. Dat betekent dat er voor de gasten meer dan genoeg ruimte is om in alle rust van de Brienzersee te genieten!

Florens Resort & Suites en de omgeving bieden alle mogelijkheden om buiten actief te zijn, maar de luxe verblijven zullen u zeker kunnen verleiden om een dagje thuis te blijven… In de winter, na een uitgebreide spabehandeling, ontspannen lezen bij de open haard of in de zomer luieren op uw eigen bal-kon, terras of tuin. Eenvoudigweg genieten.


‘La dolce far niente’ in Zwitserland.

Meer lezen

Het nuttige met het aangename

Wilt u het aangename met het zakelijke combineren? Ook dat kan! Florens Resort & Suites biedt een conferentiecenter waar u kunt samenwerken, overleggen of een heisessie kunt organiseren met uw staf of team.

Plus, en dat maakt het resort extra aantrekkelijk, een conferentie-zaal die ruimte biedt aan 75-150 deelnemers en is voorzien van state-of-the-art audio--visu-ele middelen. Uiteraard is dit center voor-zien van hoogwaardige horecafaciliteiten. Zo kunt u samen ontdekken hoe inspirerend en efficiënt het werken in de machtige bergen van het Berner Oberland kan zijn!

Meer lezen