Resort

Florens Resort & Suites biedt 155 appartementen en 20 unieke suites. Allemaal met uitzicht op de Brienzersee en het prachtige berglandschap! De penthouses, appartementen en suites beschikken over een grote living, een super geoutilleerde keuken, twee, drie, vier of zelfs vijf slaapkamers en meerdere badkamers.

De suites met tuin worden gesitueerd in het huidige Moospinte, een uniek gebouw dat volledig wordt gerenoveerd, zodat het voldoet aan de door ons gestelde hoge luxe standaard, terwijl de charme van het gebouw behouden blijft.

Meer lezen

Haven & Beach House

De Brienzersee is 14 km lang en bijna 3 kilometer breed en daardoor bijzonder geschikt om een dag te gaan zeilen of varen. Het resort biedt dan ook 30 ligplaatsen voor zeilboten en plezierjachten!

En heeft u na een dag op het water uw boot aangemeerd, dan drinkt u in het Beach House een straffe gin & tonic, terwijl u napraat over uw belevenissen op het water.

Zwembaden & een luxe spa

Florens Resort & Suites beschikt over twee magnifieke zwembaden. De infinitypool geeft u het gevoel dat u daadwerkelijk in de Brienzersee zwemt.


En als u tijdens de frissere dagen in het binnenbad zwemt, geven de grote ramen een majestueus zicht op de immense bergtoppen, iets dat zeker ’s winters voor een bijzondere ervaring zal zorgen. Een uitzicht dat overigens ook vanuit de weldadige spa te zien zal zijn. ‘Sanitas Per Aqua’ in optima forma! Laat u verwennen, verzorgen en behandelen, onze therapeuten en specialisten staan voor u klaar. Volg een kuur, kom tot volledige ontspanning en laad u tijdens uw verblijf in Florens Resort & Suites weer helemaal op.

Meer lezen